Moby - Wait for me Official Video

20 Mai 2010 Create It BeatFactor

Nu cu mult timp in urma va anuntam ca Moby a lansat un concurs prin care isi invita fanii sa realizeze un videoclip pentru piesa sa intitulata Wait For Me, iar castigatorul va primi cadou, ei bine, videoclipul pus in practica si publicat.

De cand a fost facut anuntul oficial, Moby a primit peste 500 de propuneri de videoclip si dupa lungi dezbateri si vizionari a si ales castigatorul.

"Cand am anuntat concursul pentru videoclipul Wait For Me credeam ca vom primi in jur de 30 - 40 de inscrieri. In schimb, am primit 500 de propuneri, majoritatea incredibile. Sunt uimit de cat de multe propuneri bune am primit", spune Moby.

"A fost foarte dificil sa alegem castigatorul pentru ca am avut de selectat dintr-o multime de clipuri foarte bune. Am ales acest clip din motive de crativitate, productie, valoare, concept si umor. Multumesc tuturor celor care au participat si imi pare rau ca nu a putut fi decat un castigator, pentru ca multe erau excelente", adauga Moby.

"Videoclipul portretizeaza povestea unui fete care vrea sa-l pofteasca pe Moby in viata sa. Incearca acest lucru folosindu-se de un ghid numit "How to Summon Moby Guide for Dummies", si se pune in 10 ipostaze bizare, dar amuzante, fiecare fiind un tribut adus altor clipuri Moby.", spune regizorul videoclipului.

Videoclipul a fost creat de studentii de la Universitatea din Tel Aviv, Israel.

"Am incercat sa capturam spiritul Moby si spiritul videoclipurilor sale iconice si speram ca am reusit. Pre-productia a durat o luna (filmari, costume, auditii, arta si cautarea locurilor pentru filmat). Am fost doua zile de filmari foarte fun, dar foarte obositoare" - Nimrod.

Un videoclip mai mult decat senzational, touching si heart-breaking, mai ales partea de inceput, in care fata in cauza posteaza afise prin care roaga micii extraterestii din clipul In This World sa revina pe Pamant, cerandu-si scuze. Really, really touching!

EXCELENT. Tumbs up si pentru piesa.

Asadar, Moby - Wait For Me

Wait For Me video competition Winner: Nimrod Shapira from Moby on Vimeo.


Popup detector