Mixer nou de la Allen & Heath - Xone DB4

16 Februarie 2011 Beat Factor BeatFactor

Mixer nou de la Allen & Heath - Xone DB4
TAGS:
mixer  xone  dj superstore 

Xone DB4 este de departe cel mai avansat produs proiectat de Allen&Heath. Fiecare caracteristica a fost meticulos cercetata cu scopul de a oferi DJ-ilor conditiile pentru o creativitate uimitoare.


Bazat pe sistemul FX iLive pro-turing, Allen& Heath au dezvoltat algoritmi FX cu parametri BPM inteligenti, pentru a se potrivi perfect mediului de DJ. In timp de loop-urile siFX sunt automat sincronizate cu tempo-ul melodiei, e foarte usor sa devii creativ fara probleme de latent sau fidelitate scazuta.


Punctul important este matricea flexibila de intrare, unde orice sursa audio poate fi selectata pe oricare canal sau pe toate canalele. Procese diferite pot si aplicate pe acelasi track pe canale diferite si poti face tranzitii intre ele, sau o fraza samplata in looper-ul canalului poate fi adaugata mix-ului mai tarziu in melodie.


Echipa de design digital Allen & Heath a facut o treaba incredibila pentru a se asigura ca acesta este unul dintre cele mai inovative instrumente de mix pt dj de pana acum. Inima acestui mixer il constituie motorul puternic Quad FX Core DSP ce permite fiecarui canal sa aibe propria librarie de efecte si detectare BPM si sincronizare in timp real a tempo-ului loop-urilor cu melodia.


Xone DB4 dispune de 5 efecte profesionale: delays, reverbs, modulators, resonators and damage . Fiecare canal al mixerului dispune de un sistem pentru loop-ing cu care poti selecta si redimensiona masura unui loop. Toate canalele au comutator intre linia analogica de intrare si linia digitala si au cate un egalizator pe 3 benzi, dotat cu un sistem de iluminare care iti indica ce tip de egalizare este activat.


Mixerul are integrata o interfata audio cu o calitate de 24- bit / 96 KHz ce permite inregistrarea pentru 4 canale de iesire si 4 de intrare.



Popup detector