Misstress Barbara, un DJ de succes

18 Septembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Misstress Barbara stie ca este o DJ-ita de succes, insa ar prefera ca de cele mai multe ori sa nu mai fie catalogata ca "female DJ", ci doar DJ. Intr-un interviu acordat beatportal.com, artista marturiseste ca nu trebuie sa i se aduca aminte ca este fata.

"Cateodata, la o petrecere, mai vine cate cineva si imi spune 'tu esti DJ-ul meu preferat de sex feminin', insa pentru mine ar fi un compliment mai mare sa imi spuna ca, dintr-un top 20 al DJ-ilor, tu te afli pe locul 13", spune Misstress Barbara. "Nu conteaza sexul, ci ceea ce asculti; la urma urmei, cate DJ-ite de succes suntem, poate 10?"

"Cand am inceput sa mixez, ma tot gandeam la asta, insa nu eram sigura...Si intro buna zi, o DJ-ita din Franta, nici nu cred ca mai activeaza acum; m-am uitat la ea si m-am gandit ca asta chiar este posibil! Si asta m-a motivat intr-un fel sa ma apuc de mixat."

Astazi, desi Misstress Barbara recunoaste ca mai are de munca, reprezinta o sursa de influenta pentru alte fete tinere, care vor sa se apuce de mixat.

Mai multe despre alte DJ-ite de succes ce fac parte din circuitul itnernational, puteti afla dintr-un articol detaliat aici.


Popup detector