Misstress Barbara trece de la techno la electro / pop

28 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Canadianca Misstress Barbara, care pana acum cativa ani era recunoscuta drept unul dintre cei mai activi artisti de muzica techno, si-a schimbat abordarea muzicala, odata cu lansarea noului sau album, "I'm No Human", asa cum va anuntam si AICI.

I'm no Human este considerat un adevarat proiect de artist. Pentru acest album care contine 11 piese, Misstress Barbara a colaborat cu Bjorn Yttling de la Peter Bjorn & John, artistul canadian de muzica rock Sam Roberts si grupul electro pop Brazilian Girls.

Astazi, 28 ianuarie, a fost lansat oficial primul extras pe single de pe album. Se numeste Dance Me To The End Of Love si reprezinta un cover dupa piesa cu acelasi nume a lui Leonard Cohen.

Misstress Barbara si-a exprimat dorinta de a lucra si in afara muzicii techno, asa ca pe acest album exista mai multe stiluri muzicale. Artista planuieste un turneu extins si marturiseste ca ii place la nebunie sa lucreze si in afara muzicii techno.

Deocamdata, Misstress Barbara nu are niciun show planificat pentru Romania, insa fanii o pot gasi la Klubbers Day, festival anual ce are loc in Madrid (anul acesta evenimentul s eva desfasura pe data de 3 aprilie).

O parte din piesele de pe noul album I'm No Human (intre care si 'Dance Me To the End of love') pot fi ascultate pe pagina de myspace.com a artistei, AICI.




Popup detector