Ministry of Sound atrag atentia asupra evenimentelor ilegale din Romania

04 Septembrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Numele si elementele de branding ale Ministry of Sound incep sa fie folosite fara drept de utilizare (licenta) in Romania, aducand prejudicii atat brand-ului britanic, cat si singurului organizator cu drepturi depline asupra Ministry of Sound, Xteria.


Succesul primului eveniment "Ministry of Sound: World Tour” a starnit interesul publicului larg, dar si celor care vad o oportunitate in brand-ul britanic. Drept urmare, pe 3 septembrie 2012, a fost programat in Bucuresti un eveniment Ministry of Sound ilegal (foto mai jos).



Organizatorii au declarat ca nu au fost la curent cu faptul ca utilizarea elementelor de branding ale Ministry of Sound necesita o licenta sau acordul declarat al brand-ului londonez, insa vor schimba numele evenimentului. Avand in vedere ca promovarea s-a realizat in calitate de eveniment Ministry of Sound, departamentul juridic al brand-ului britanic o demarat procedurile de actionare in instanta.


Xteria este singurul organizator de evenimente din Romania ce detine licenta de utilizare a numelui si elementelor de branding Ministry of Sound. De asemenea Xteria va depune intotdeauna cele mai mari eforturi ca evenimentele Ministry of Sound sa fie organizate ireprosabil si sa surprinda atmosfera 100% londoneza a clubbing-ului.


Urmatorul eveniment Ministry of Sound va avea loc pe 29 septembrie 2012, la Turbohalle (Bucuresti), avandu-i ca invitati pe Stefano Noferini, Robert Babicz (live), Popof, Patrick Hagenaar (Ministry of Sound Resident) si DJ Optick. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina Facebook a evenimentului.


Popup detector