Mihai Popoviciu si Sean Jay Dee mixeaza la Tuning Days din Iasi

12 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Asociatia Club Sportiv Horse Power Racing Team in colaborare cu 4Tuning si Era Shopping Park, organizeaza sambata, 13 iunie si duminica, 14 iunie evenimentul Tuning Days.Amplasamentul larg, permisibil va permite turarea motoarelor la maximum.

Organizatorii declarau ca "tot ce v-ati dorit de la un eveniment de acest gen, va oferim la superlativ: masini frumoase, competitii, demonstratii de drift cu nume sonore din lumea auto, muzica de calitate, premii pe masura.

Initiativa organizarii acestui eveniment apartine membrilor A.C.S.Horse Power Racing Team si vine in intimpinarea nevoilor pasionatilor de motorsport intrucat in zona Moldovei aceste manifestari sunt foarte rare, iar in Iasi istoricul in acest domeniu cuprinde cel mult doua sau trei evenimente.

Va asteapta un eveniment complex ce cuprinde concursuri la care poate participa oricare sofer, posesor de permis auto categoria B sau B1 cu cel putin un an vechime: concurs de accelerare pe distanta de 201 m, concurs de indemanare, etapa in Campionatul National de Drift si Car-Audio, etapa in Campionatul National de Tuning dar si demonstratii de maiestrie oferite de invitatii speciali 4Tuning Drifters , Brigada de Ursuleti din Iasi precum si demonstratii ale lui Gabi Onofrei - drifter care a mai onorat Iasul cu prezenta anul trecut si care promite ca vom avea parte de un spectacol fara precedent in orasul nostru.

Si fiindca motorsport inseamna si motociclete, Art&Motors ne aduce demonstratii cu motociclisti. Concursurile contra timp, respectiv accelerarea si indemanarea vor fi cronometrate cu aparatura profesionala pusa la dispozitie de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Pentru ca motivatia sa fie mai mare si prezenta pe viitor la evenimentele organizate la Iasi sa fie din ce in ce mai numeroasa, toti participantii vor primi dilpome de participare iar pentru castigatorii concursurilor am pregatit premii substantiale.

Dupa atatea motoare incinse, in seara de 13 iunie avem parte de distractie alaturi de Sean Jay Dee Live si Dj Mihai Popoviciu. Asadar, nu ne ramane decat sa va recomandam un spectacol extraordinar in care cuvantul de ordine ramane MOTORUL!"

Orar:

13 IUNIE


09.00 - 11.00 inscrierea la concursuri si verificarea tehnica a masinilor

11.00 - 14.30 concurs de accelerare

14.30 - 15.00 pauza

15.00 -18.00 concurs de indemanare

(in paralel se jurizeaza concursurile de tuning si car-audio)

18.00 - festivitatea de premiere pentru concursurile de accelerare, indemanare, tuning si db drag

19.00 - demonstratie de drift

20.00 - concert Sean Jay Dee Live si Mihai Popoviciu

14 IUNIE

09.00 - 11.00 inscrieri la concursul de drift si freestyle

11.00 - 15.00 concurs de drift si freestyle

15.00 - 16.00 festivitate de premiere

16.00 - demonstratie de drift


Popup detector