Mihai Popoviciu lanseaza The Point EP la Cyclic Records

29 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Mihai Popoviciu lanseaza The Point EP la Cyclic Records
TAGS:
Mihai Popoviciu 

Artistul sibian al agentiei Cyclic si managerul label-ului Cyclic Records, Mihai Popoviciu, lanseaza un nou EP al casei de discuri anterior amintite.


The Point EP a fost lansat pe 22 octombrie si se bucura deja de o serie de review-uri de senzatie. Release-ul cu numarul patru din catalogul label-ului Cyclic Records, The Point EP, semnat de Mihai Popoviciu, contine patru piese originale ale artistului roman, "Biatlon", "Sweaty", "Lights Out" si track-ul ce da si numele materialului, si este disponibil spre achizitie, inca de saptamana trecuta, pe Beatport.


In tot acest timp, EP-ul a primit critici pozitive din partea colegilor din breasla, precum si din partea specialistilor din media. Pentru Mihai sfarsitul acestui an inseamna, in primul rand, o agenda foarte incarcata cu numeroase gig-uri in cele mai importante cluburi ale Europei.


Intre orasele vizitate in aceasta perioada de Mihai Popoviciu se numara Istanbul, Montpellier, Paris, Moscova, Lisabona sau Sofia. Intre producatorii ce au contribuit cu track-uri pe materialele lansate pana acum de Cyclic Records ii mai regasim pe Toygun, Markus Homm, Jay Bliss, Gorje Hewek, Izhevski, Mindcage, Adrianho, Stevie P sau pe duo-ul Siler & Dima, care au produs in totalitate penultimul EP al casei de discuri.






Popup detector