Mihai Bendeac: 'Eu fac intr-o zi 5 albume house si 20 de albume minimal!'

29 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Mihai Bendeac: 'Eu fac intr-o zi 5 albume house si 20 de albume minimal!'
TAGS:
melci  haus 

In caz ca nu stiti cine este Mihai Bendeac, nu ati pierdut absolut nimic. "E ala de la Mondenii". Recent, acest domn(isor) Bendeac si-a dat si el cu parerea despre "muzica house si minimal" pe blogul sau (ineptiile lirice le gasiti aici.


Pot paria casa, masina si locul meu de munca ca eu reusesc intr-o zi sa fac 5 albume house si 20 de albume de albume minimal!!!!! JUR!!!!!!!! In primul rand ca trebuie sa fi un pic oligofren sa asculti asa ceva. Cand umanitatea a dat un John Lennon, un Elvis, o Madonna, un Queen… tu sa stai si te umpli de “gaaaa”…Pai daca aberatiile astora inseamna muzica, aia ce faceau prietene?! Multi spun ” “Stai frate ca eu ascult si Queen si Michael si Amy Winehouse dar ascult si un minimal, un house…”. Gogule, nu ma minti!!! Nu ai cum!!! Cine a ascultat muzica adevarata nu poate decat sa rada in fata unei asemenea imposturi. Ma mai distreaza si faptul ca oamenii inca mai cred ca Dj-ii mixeaza live. Adica vere…Fac astia muzica pe loc!!!spune Bendeac.


Domnul Bendeac continua in delirul sau insiruind niste exemple irelevante si fara nicio legatura cu "muzica house". Muzica "haus" este totusi un termen mult mai potrivit in acest context.


Il asteptam asadar pe Mihai Bendeac sa faca acele 20 de albume de minimal si 5 albume de house, iar daca doreste, poate adauga si acapele de la fotbalisti sau Basescu (sau orice alte personaje pe care le imita). Il mai invitam pe Mihnea Bendeac sa nu mai caute "piese haus" pe youtube si sa debiteze informatii eronate pe care le citesc si altii (mai eronati decat informatiile in sine).


Popup detector