Michael Mayer si Gui Boratto la Bucuresti

12 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Vineri 2 noiembrie DJ-ii Michael Mayer si Gui Boratto vor face show la Kristal Glam Club, intr-o petrecere Kompakt organizata de Groove Productions. De spectacolul vizual se va ocupa Dreamrec. Warm-up si startul petrecerii le da DJs with Bad Haircuts.

Groove Productions isi propune sa va prezinte DJ care inca nu au facut cunostinta cu publicul roman. Abordeaza stiluri de muzica care nu doar ca te danseaza toata noaptea, dar sunt o lectie de educatie muzicala. Petrecerea cu Michael Mayer puncteaza o treapta importanta in evolutia scenei.

Educatia muzicala clasica si know how-ul valoros al industriei il plaseaza pe Michael Mayer in varful ierarhiei electronice. Este co-fondatorul label-ului german Kompakt, cu existent pe piata de muzica electronica de noua ani. Face muzica de la 14 ani, iar albumul sau de debut Touch, aparut acum trei ani, este unul dintre cele mai bine vandute produse ale casei de discuri. De-a lungul timpului, a fost rezident in cluburi renumite, precum Nitsa din Barcelona si Fabric, din Londra. Artistul amesteca minimal cu pop, ceea ce ii deschide orizontul spre toate genurile de public si face din orice petrecere una reusita.

Gui Boratto este arhitectul brazilian care-a facut valuri in lumea techno, inca din 2005. Albumul sau de debut Chromophobia, aparut anul acesta, a fost recunoscut ca unul reprezentativ pentru genul minimal techno si a primit titlu de Albumul Lunii din partea revistei britanice Mix Mag. Ecletismul si prospetimea degajate de soundul artistului l-au impus ca una dintre cele mai mari revelatii Kompakt. Puteti asculta la myspace.com/guiboratto.

Petrecerea incepe la ora 22. Biletele se pot cumpara in avans, pe www.bilet.ro, la pretul de 30 RON intre 1 si 15 octombrie, 40 RON intre 16 si 31 octombrie si 50 RON la locatie.


Popup detector