Metro Area mixeaza urmatoarea compilatie Fabric

01 Octombrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Sfarsitul de sezon l-a tinut foarte ocupat pe Morgan Geist, care a reusit sa-si lanseze cel de-al doilea album solo al carierei intitulat Double Night Time, iar acum el si partenerul sau de la Metro Area, Darshan Jesrani au fost insarcinati sa mixeze urmatoarea compilatie Fabric.

In timp ce-si promova albumul, Morgan Geist nu s-a ferit sa declare cat de greu i-a fost sa-l produca, din pricina lipsei de entuziasm pentru muzica in special pentru cea dance. Sunt ceea ce nu mi-am dorit sa ajung cand eram mic.

Prin aceasta noua sarcina pe care o imparte cu Darshan Jesrani, Morgan isi poate recapata entuziasmul si dragostea pentru muzica, odata ce compilatia Fabric va merge intr-o calatorie spre cele mai indeparate vremuri ale disco-ului. Chiar daca tracklist-ul nu a fost dezvaluit, putem face doar presupuneri si credem ca va fi un mix disco in toata regula. Multe clasice? Piese noi si nelansate ale trupei?

Compilatia va fi lansata in luna noiembrie si mai avem de asteptat pana vom afla mai multe detalii. Reveniti pe site pentru mai multe informatii.


Popup detector