Maz Headroom & Guim Lebowski - din Barcelona la Delahoya 09

27 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Maz Headroom & Guim Lebowski - din Barcelona la Delahoya 09
TAGS:
delahoya  festival 

Maz Headroom si Guim Lebowski sunt alti doi artisti care vor mixa in cadrul festivalului Delahoya din Cluj - Napoca, editia a 13-a. Editia din acest an a festivalului clujean are loc in perioada 22-24 mai.


Maz Headroom si Guim Lebowski si-au inceput drumul in muzica electronica la mijlocul anilor ’90, infuentati de scena rave, hard techno, techno timpuriu din Detroit si Chicago house. Fara sa se cunoasca au inceput sa activeze ca djs in cluburi underground precum La Cova sau Czberian si au creat sau colaborat de asemenea la diferite platforme artistice si concepte de club precum Spunny, Undertroni-K si System 01. De abia in anul 2004 s-au cunoscut si au decis sa inceapa impreuna o noua platforma care sa promoveze artisti locali si sa organizeze evenimente: Soundworks. Sub acest nume au creat in 2006 un label gratuit pe internet care detinea primele piese ale unor artisti binecunoscuti astazi Polygon OEL, Dosem, Ludovic Vendi, Josh Ayala, Retronouveau precum si multi altii. Concomitent cu Soundworks, au creat un nou concept de party-uri nocturne intr-unul dintre cele mai respectate cluburi din Barcelona: BeCool, mixand ca rezidenti si invitand numerosi artisti internationali.


Pe langa Maz Headroom si Guim Lebowski, Delahoya 2009 include Marko Nastic, Oliver Huntemann, Alex Bau, Smacs, Lowrider, Julian, Horace Dan D, Alex Maresh si altii, ce urmeaza a fi confirmati.


Popup detector