Matthias Meyer revine in Romania la Madame Pogany (Bucuresti)

02 Octombrie 2012 Beat Factor BeatFactor

Sambata, 6 octombrie, dj-ul Matthias Meyer (Ger) revine la Madame Pogany pentru a sarbatori, alaturi de Victor Stancov, deschiderea unui nou sezon de petreceri.


Matthias Meyer - dj, producator si artist de renume al casei de productie Liebe*Detail - a reusit sa capteze admiratia publicului, printr-o abordare plina de pasiune si energie a muzicii house si techno, dar s-a facut remarcat si prin colaborarea cu Sfunkt DJ collective si Patlac.

Inspirat de sound-ul hi-tech din Detroit si Chicago, Matthias s-a lansat pe scena de clubbing din jurul Hamburgului, introducand vibe-ul electronic in aceea zona, alaturi de Sfunkt DJ collective. In 2006, Matthias lansa primul sau album 'Reichenbach', un mix de influente Detroit style cu izul experimental al scenei electronice germane de la aceea vreme, sub labelul Liebe*Detail.

'Voltage' si 'Tout Va Bien,' (2008) vin sa defineasca stilul lui Meyer, pastrand o linie de melodicitate in backgroundul techno, in timp ce 'Skipper' si 'Salt City' ating perfectiunea in ceea ce priveste transmiterea in egala masura a mesajului, cat si a soundului bine conturat.




Popup detector