Matthias Meyer mixeaza la Madame Pogany din Bucuresti sambata aceasta

21 Noiembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Artistul neamt Matthias Meyer mixeaza sambata aceasta, 26 noiembrie, in clubul Madame Pogany din Bucuresti, completat de catre rezidentul Victor Stancov.


Matthias Meyer, dj, producator si artist de renume al casei de productie Liebe*Detail, vine de langa Hamburg, din Lueneberg . Inspirat de sound-ul hi-tech din Detroit si Chicago, Matthias s-a lansat pe scena de clubbing din jurul Hamburgului, introducand vibe-ul electronic in aceea zona, alaturi de Sfunkt DJ collective.


Matthias a reusit sa capteze, inca de la inceput admiratia publicului, prin abordarea plina de pasiune si energie a muzicii house si techno, cat si prin colaborarea cu Sfunkt DJ collective si Patlac (viitorul sau partener de productie).


In 2006 Matthias lansa sub labelul Liebe*Detail primul sau album 'Reichenbach', un mix de influente Detroit style cu izul experimental al scenei electronice germane de la aceea vreme.


Urmatoarele materiale discografice 'Voltage' si 'Tout Va Bien,' (2008) vin sa defineasca stilul lui Meyer, pastrand o linie de melodicitate in backgroundul techno, in timp ce 'Skipper' si 'Salt City' ating perfectiunea in ceea ce priveste transmiterea in egala masura a mesajului, cat si a sound-ului bine conturat.


Latest tracks by matthias meyer


Popup detector