Matthew Dear revine cu un album conceptual - 'Black City'

30 Iulie 2010 Beat Factor BeatFactor

Artistul american Matthew Dear revine in centrul atentiei cu un nou album de artist, intitulat "Black City". Acesta va fi lansat la inceputul lunii august si cu siguranta va fi pe placul celora care au gustat proiectul Matthew Dear Big Hands.


Matthew Dear isi ia rolul de solist vocal din ce in ce mai in serios, intrucat pe majoritatea pieselor de pe noul LP se poate auzi si timbrul sau vocal.


Materialul trece de la ritmuri discrete de funk, la experimental / electronic pop, iar cei care se asteapta la piese 'distrugatoare' pentru dance-floor, ar putea ramane dezamagiti, intrucat intregul album este produs la un alt nivel muzical.


"Black City" va fi disponibil in format CD, vinyl si digital in magazinele online de specialitate. La trei ani dupa aparitia excelentului disc Asa Breed, veteranul producator Matthew Dear vine cu cel de-al patrulea material de studio, care va contine 10 piese in stilul sau clasic. Albumul, conform press-release-ului, s-a nascut in urma a multor ani de munca si experimente, are un sound dark, dar in acelasi timp jucaus". Puteti asculta sample-uri audio pe ghostly.com.


Tracklist

01. Honey

02. I Can't Feel

03. Little People (Black City)

04. Slowdance

05. Soil to Seed

06. You Put a Smell on Me

07. Shortwave

08. Monkey

09. More Sugery

10. Gem



Popup detector