Massive Attack pun la cale un proiect cu Burial

06 Octombrie 2009 Create It BeatFactor

Intr-un interviu acordat revistei Clash Magazine, Daddy G de la Massive Attack a facut public faptul ca va lucra alaturi de Burial pentru un disc de remixuri facut de acesta la cateva dintre noile productii Massive Attack.

Daddy G e recunoscut ca fiind fan al stilului Burial, artistul avand un loc bine pus in preferintele membrului Massive Attack. "Am ascultat multe lucruri produse de Burial si pur si simplu e uimitor. Zona de dubstep este incredibila si are o multime de oameni interesanti, cum ar fi si Kode 9. Acesti copii sunt incredibili si ne dorim mult sa facem parte din acest segment", a declarat Daddy G.

Planul pentru Massive Attack este sa lanseze al cincelea album (non-soundtrack) in luna februarie a anului viitor, dar fanii Burial vor avea mult mai mult de asteptat lansarea remixului intrucat acesta nu este programat pentru o data anume.

Daca mai tineti minte, Burial a promis o compilatie DJ Kicks acum vreo doi ani care inca nu a aparut, asa ca nu ar fi surprinzator ca si aceasta informatie sa nu se concretizeze. Totusi, suntem convinsi ca domnul Kode 9 a fost foarte mandru de el cand a fost catalogat drept copil de catre Daddy G.


Popup detector