Mark Norman, Cor Fijneman, Lemon 8 si Boy Lamoen la B'EstFest 08

22 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Line-up-ul festivalului se completeaza cu inca patru nume, de data aceasta din aria electro. Cinci dintre cei mai renumiti DJ din Olanda vin sa faca atmosfera la BESTFEST.

Boy Lamoen va asigura warp-up-ul in fiecare zi a festivalului, afterparty-ul fiind asigurat de Mark Norman in data de 4 iulie, Cor Fijneman pe 5 iulie, Lemon8 pe 6 iulie.

Alcatuit din Mark de Jong si Norman Lenden, duo-ul olandez Mark Norman este cunoscut in toata lumea atat pentru creatiile proprii, cat si pentru remixurile realizate de-a lungul timpului. Protejati de celebrul TIESTO, cei doi DJ au cunoscut succesul inca de la inceputul carierei, unul dintre primele lor single-uri, Stream, fiind inclus pe DVD-ul lui Tiesto Another Day At The Office.

DJ-ul olandez Cor Fijneman, cunoscut in special datorita stilului abordat - un melanj de raw trance, house, techno si muzica electro-dance, si-a inceput cariera intr-un micut club numit Spock din orasul sau natal, Breda, unde timp de 4 ani a pus muzica in fiecare sambata noapte. Melodia care a atras atentia tuturor este Venus (Meant to be your lover) in colaborare cu diva trance Jan Johnston. Cu acest single, Cor Fijneman a intrat in topurile din toata lumea, bucurandu-se si de aprecierea mai multor colegi de breasla, printre care Paul Oakenfold, Judge Jules si celebrul Tiesto, pentru care aceasta piesa are o semnfificatie speciala, fiind tema primului concert din cariera sa. Dupa numeroase remixuri de succes si show-uri in intreaga lume, la sfarsitul anului 2003 Fijneman ajunge sa fie considerat unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, fiind inclus in DJ Mag Top 100.

Lemon 8 este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai influente nume ale muzicii electronic-dance, creatiile sale fiind remixate si de catre alti DJ, precum Danny Tenaglia, Tiesto, Danny Howels, Armin van Buuren sau Sasha. Albumul sau, Inner Sanctuary Sessions, a castigat premiul Cool Award la categoria Cel mai bun album in 2003, clasandu-se inaintea lui John Digweed, Satoshi Tomiie si Coldplay. Pe parcursul carierei sale, Lemon8 a fost prezent in cluburi si festivaluri din toata lumea: Amnesia, Spundae, Ministry of Sound, Pacha, Gods Kitchen, Nature One si Dance Valley.

DJ si producator, Boy Lamoen si-a inceput cariera muzicala cu 8 ani in urma, la varsta doar 17 ani. A mixat in cluburi din intreaga lume, iar in calitate de producator a lansat cateva hituri la sfarsitul anilor 90, abordand ca gen muzical un mix intre minimal, tech-house si techno, cu sound funky si dansabil. Boy Lamoen experimenteaza zi de zi si incearca sa aduca nuante noi muzicii sale, cautand inspiratia in lucrurile care il inconjoara, fie ca este vorba de zgomotul infernal al orasului sau de atmosfera linistita a unei biserici.


Popup detector