Mark Knight mixeaza Ministry of Sound Sessions 12

27 Februarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Seria de mixuri Ministry of Sound Sessions continua cu Mark Knight, DJ si producator englez, renumit pentru muzica sa. Compilatia consta in doua mixuri prin care Mark Knight vrea sa faca publicului cunoscut noul sound din cluburile londoneze, dar nu numai.

Intre producatorii care apar pe aceasta compilatie enumeram Telepopmusik, Lustral, Shlomi Aber, GusGus, Sandy Rivera, Nic Fanciulli si multi altii. Materialul va fi lansat pe data de 12 martie. Iata care este track list-ul complet:

Disc 1

A New Reality - Mark Knight, Martijn Ten VeldenFeat. E-Man
Love Can Damage Your Health - Telepopmusik
Everytime - Lustral
I Like That - Mark Knight
Couldn't Love You More - The Factory
Walking In My Sleep - Shlomi Aber
My Rendition - The Martinez Brothers
Time Is Now - Jamie Anderson
Club Therapy - Peace Division
Columbian Soul - D Ramirez, Mark Knight
21st Century - Dave Spoon
In Love With You - Atrium
Drug Music - Mark Knight
Moss - Gusgus

Disc 2

Afterhours - Dave Spoon, Mark Knight
All Alone - Splitter
Reachin' Out (Dave Spoon) - The Timewriter
Another T - Dave Robertson, Jon Gurd
Dibiza - Danny Tenaglia
It Comes From Inside - Low End Specialists
Do You Feel It - The Hedgetrimerz
Drummin - Alec Wizz
I Can't Stop - Sandy Rivera
Where's Your Head At? - Basment Jaxx
Work It - Workidz
Lucky Heather - Nic Fanciulli
Get Dumb - Axwell, Angello, Ingrosso, Laidback Luke
Iberis Complex - Peter Gelderblom
Susan - Mark Knight
Sandcastles - Sydenham, Ferrer

Popup detector