Marika a lansat o piesa alaturi de Dragos Badoi

28 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Marika a lansat o piesa alaturi de Dragos Badoi
TAGS:
marika  dragos badoi 

Marika, unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania, a lansat miercuri pe contul sau oficial de YouTube noua piesa.


Melodia se numeste "These Are The Times" si este o colaborare cu Dragos Badoi, cel care, alaturi de Marian Ionescu, infiinta in 1991 formatia Directia 5.


Dragos Badoi este vocalistul cu care Directia 5 a imprimat si lansat albumul de debut "La vulturul de mare cu pestele in ghiare" (1992).


"In pragul Craciunului, un cadou muzical semnat de mine impreuna cu Dragos Badoi! Sper sa va placa!", a scris Marika pe contul sau de Facebook.


DJ Marika, alias Florin Marica, este unul dintre putinele personaje care s-a implicat profund in fenomenul underground din Romania, inca din 1994, la unul dintre cele mai iubite posturi de radio la acea vreme - Fun Radio, cu emisiunea "Blue Lines". De numele lui Marika se leaga proiectul Fire In Water. A fost invitat sa mixeze in cadrul evenimentelor after-hours organizate de Nights.ro si Love Events.


Din 2005, a inceput colaborarea cu Expirat Club si Other Side din Bucuresti, cluburi in care organizeaza in fiecare miercuri seara conceptul de petrecere intitulat "Selectro: : DJ Marika & Guests".



Popup detector