Marco V a anuntat mai multe detalii despre noul sau album

09 Aprilie 2009 Saint BeatFactor

Marco V a anuntat mai multe detalii despre noul sau album
TAGS:
marco v  lansare  clubbing 
Marco V a anuntat luna trecuta numele urmatorului sau album de artist care va avea lansarea undeva spre sfarsitul lunii mai. Dupa trei ani de la release-ul ultimului sau LP intitulat ‘200V’, Marco va lansa cel de-al treilea album al carierei numit ‘Propaganda’. Ieri, artistul olandez a anuntat si tracklist-ul viitorului album.

Marco a inceput sa isi etaleze calitatile de DJ inca de la varsta de 14 ani, in 1996 ajungand sa fie rezident la clubul “De Danssalon”, cel mai mare club din Eindhoven, Olanda. Aici, Marco V l-a intalnit pe Benjamin Bates, care avea sa fie viitorul sau partener de productie. Piesele produse de Marco si Benjamin au inceput sa aiba din ce in ce mai mult succes, astfel Marco V devenind cunoscut si apreciat in intreaga lume.

Primul album al lui Marco V, “Con:Fusion”, aparut in 2002 a fost rasplatit cu "best dance artist album" la BBM Dance Awards in acelasi an. In 2005, Marco s-a hotarat sa isi infiinteze propriul sau label numit “In Charge”, in colaborare cu Dick De Groot omul de baza al casei de discuri “Be Yourself Music”, fosta ID&T Records, alaturi de care Marco a lucrat multi ani. Primele aparitii ale label-ului au fost produse de Marco V si prietenul sau Benjamin Bates pentru a asigura un inceput bun, insa in timp au urmat si alte vinyluri incluzand piese ale altor artisti.

Noul sezon al Campionatului Mondial de Raliuri a debutat inca din ianuarie, iar Marco V a fost ales sa produca tema oficiala pentru competitia din acest an. Vom reveni cu mai multe informatii despre album in saptamanile urmatoare.



Tracklist:

01. Unprepared

02. Treviso

03. Solitary Confinement

04. Coma Aid

05. Chemistry

06. The Man Who Was There

07. Ritual Purification

08. Digital Identity

09. A Journey Into Sound

10. Counterpoint

11. WRC Theme

Popup detector