Manuel Riva vine la Epic Vara

21 Iulie 2016 Elena Paraschiv Best Music

Manuel Riva vine la Epic Vara

Epic Vara si-a intrat serios in rolul de entertainer absolut al publicului din Timisoara. Cel mai cool club al sezonului fierbinte a pregatit si in aceasta vineri o aventura muzicala, ce alterneaza sunete pozitive cu lumini coloare si vise cu ochii deschisi.


Evenimentul care incepe de la ora 23 il aduce, in premiera, la pupitrul EPIC pe Manuel Riva, unul dintre cei mai talentati producatori si DJ-i romani de la ora actuala.


Artistul se bucura de o urcare spectaculoasa in scena deep-tech-house, datorita productiilor sale cu lipici la publicul din tara, dar si la cel international. Hit-ul "Mhm Mhm”, un featuring cu Eneli, a cucerit iubitorii muzicii house din strainatate si l-a propulsat pe artist spre nivelul urmator al carierei sale.


Close the Deal, cel mai recent single al sau, tot o colaborare cu Eneli, dar si cu DJ Optick, i-a atras atentia colosului trance Tiesto, care a folosit piesa in show-ul sau Club Radio. Manuel Riva are in sange stilul de party pe care il adora epicii si sunt sanse de peste 100% ca artistul sa faca iures impreuna cu timisorenii. Vara nu a sunat vreodata mai bine!


Popup detector