Making of StereoLove - Vika Jigulina si Edward Maya

24 Iunie 2009 Saint BeatFactor

Vika Jigulina si Edward Maya tocmai s-au intors din Mykonos, Grecia, unde au filmat clipul piesei Stereo Love. Regizor a fost Dragos Buliga, iar filmarile, pline de neprevazut.

Vibe FM i-a intervievat la intoarcere pe cei doi, iar Vika Jigulina si Edward Maya povestesc despre videoclipul piesei "Stereo Love". Nu rata nici GALERIA FOTO.

1. Vika si Edward...am aflat ca tocmai v-ati intors din Mykonos din Grecia, unde ati filmati videoclipul piesei "Stereo Love". Cum a iesit?

Suntem foarte incantati de cum au decurs filmarile. Am avut o echipa profesionista cu care am lucrat. Asteptam varianta finala si speram ca o sa transpunem in videoclip starea pe care o transmite piesa.

2. Care este povestea videoclipului?

O poveste simpla...povestea fiecarui om care, la un moment dat in viata, isi cauta sufletul pereche....un videoclip in care doi oameni se cauta printr-un oras de umbre si forme...si care, intr-un final, se gasesc....

3. Cine a avut ideea clipului?

Initial, Dragos Buliga a venit cu ideea...apoi totul a fost ca un puzzle...fiecare dintre noi si-a adus contributia.

4. Ati avut parte de intamplari neprevazute in timpul filmarilor?

Se pare totusi ca am avut parte de o intamplare mai putin fericita ... In timpul filmarilor scenei in care Vika trebuia sa mearga prin apa, a alunecat si s-a ranit la picior...Insa nu a fost ceva grav, asa ca am putut continua filmarile.

5. Cum ati descrie videoclipul piesei Stereo Love?

...o zi frumoasa de vara pe o insula in mijlocul Mediteranei unde toate casele sunt albe cu stradute inguste, unde marea nu are niciun un val.

6. Acum, dupa ce s-au incheiat filmarile, privind inapoi, ati dori sa schimbati ceva?

Da! Am dori sa schimbam biletele de avion si sa mai stam o saptamana ... pentru ca ne-am indragostit de locurile acelea.

7. Ce planuri aveti pentru vara aceasta?

Munca ...munca si iar munca.....



Edward Maya feat Vika Jigulina - Making Off ..Stereo Love.



Popup detector