Makam mixeaza in Romania la jumatatea lunii decembrie 2011

07 Decembrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Weekendul viitor, 15-17 decembrie 2011, DJ-ul si producatorul olandez Makam mixeaza in Romania. El va fi prezent atat in Bucuresti, cat si in Moldova, gratie celor de la Zebra Events care au venit cu initiativa.


Ca producator, Makam se confunda foarte usor cu label-ul Sushitech, avand numeroase releasuri, insa scotand si la alte labeluri bune ca 2020 Vision sau Soweso. Ca DJ a pus prin toate cluburile mari din Europa: Fabric, Watergate, Rex sa numim cateva, si a atras atentia si primit un mare suport din partea unor mari artisti ca Ricardo Villalobos, Mike Huckaby, Delano Smith, Norm Talley, Kerri Chandler, Chez Damier, Josh Wink, Cassy si Jus-ed.


Astfel, Makam va mixa joi, 15 decembrie 2011 in clubul Space din Bucuresti, alaturi de Rhadoo, Zotist, NoiDoi si Alexandru Rusu. Intrarea va costa 20 de lei toata noaptea.


O seara mai tarziu, vineri, 16 decembrie, Makam va fi prezent in Sunrise Lounge din complexul Ciric din Iasi, line up-ul fiind completat de catre localii Inner si Moto, plus Zotist, NoiDoi si Alexandru Rusu. Intrarea costa 20 de lei pana in ora 12.00 si 30 de lei dupa aceasta ora.


Ultima seara a mini turneului, sambata, 17 decembrie, se va desfasura in Bacau, in clubul Zebra, cu Makam, Zotist, NoiDoi si Alexandru Rusu. Intrarea va costa 15 lei toata noaptea.


Latest tracks by Makam


Popup detector