Madonna schimba 15 tinute la Bucuresti

26 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Madonna schimba 15 tinute la Bucuresti
TAGS:
Madonna  show 

"Maine seara, oamenii vor vedea un show nu un concert", a declarat marti, 25 august, Chris Lamb - directorul de productie al turneului Madonnei la o intalnire tehnica cu reprezentantii presei din Romania.


Cu aceasta ocazie, jurnalistii au putut lua pulsul pregatirilor pentru concertul de maine seara, care se anunta a fi cea mai mare productie montata in ultimii ani in Romania.


Potrivit declaratiilor lui Chris Lamb, Madonna va schimba la Bucuresti intre 12 si 15 tinute de-a lungul celor patru segmente ale show-ului.


Madonna - o perfectionista


Directorul de productie al turneului Sticky&Sweet, care costa 30 de milioane de dolari, a declarat ca Madonna abia asteapta sa ajunga la Bucuresti si a mai spus ca diva este o perfectionista.


"Madonna decide tot ce intra in acest show. Ea stie exact ce vrea, este o perfectionista si intelege ca unele lucruri nu pot fi facute. Momentan nu stiu care sunt piesele pe care le va canta. Abia la probele de sunet vom vedea. Sunt sigur ca maine seara veti vedea un show senzational. Madonna va schimba undeva intre 12 si 15 tinute in cele doua ore de show", a mai spus Chris Lamb, care este alaturi de Madonna de 23 de ani.


Desfasurare impresionanta de forte


Si, daca tot vorbeam despre partea tehnica, ei bine, scena are o suprafata de circa 5.000 de metri patrati, o inaltime de 35 de metri si o adancime de 30, latimea fiind de circa 60 de metri.


Pe acest urias vor fi amplasate: 1.000 kW lumini, 2000 KW de lasere, 600 KW de sunet (160 de boxe), 120 metri patrati de ecrane video si 4 turnuri de intarziere de 20 m inaltime.


Pentru show-ul Madonna se folosesc 20 de kilometri de cablu pentru racordarea echipamentului. Pentru productia evenimentului au fost utilizate 4 macarale, 12 motostivuitoare si 30 de vehicule ATV, peste 6.000 metri de gard, 500 metri de bar si 1.000 metri de bariere antipanica.


via bestmusic.ro



Popup detector