Mackie MR5mk2 - O solutie profesionala de monitorizare pentru studiouri

18 August 2011 Beat Factor BeatFactor

Mackie MR5mk2 - O solutie profesionala de monitorizare pentru studiouri
TAGS:
monitor  djsuperstore 

Ca o solutie profesionala de monitorizare pentru studiouri, MR5mk2, sunt monitoare extrem de balansate, care ofera o claritate superioara a frecventelor inalte.


Pe langa pretul inegalabil, au o putere mare de redare a sunetului, iar frecventele joase sunt foarte precise. MR5mk2 sunt ideale pentru home studiouri, dar pot fi folosite perfect pentru orice aplicatie multimedia. Toate detaliile acestor monitoare sunt special concepute pentru a satisface orice studio modern.


Magnetul si membrana de matase a tweeter-ului, impreuna cu fero-fluidul pentru racire, protejeaza impotriva compresiei de putere in timpul redarii cu o dinamica larga. Intre timp, wooferul in forma de con, ofera un sunet neted, in concordanta cu frecvente joase controlate.


Clasa de precizie a amplificatoarelor A/B a fost refacuta special pentru a se potrivi cu componentele noii carcase, asigurandu-se ca sunetul oferit are distorsiuni minime sau schimbari in frecventa de raspuns reduse. Sistemul MRmk2 ofera in total o putere de 85 W.


Pe langa aspectul elegant, carcasele oferite de MR5mk2 au portul din spate personalizat, pentru a permite trecerea controlata a aerului in si in afara. In plus, carcasele sunt construite din MDF solid, ceea ce impiedica orice vibratie sau sunet nedorit realizat de trecerea aerului.


Produsul este disponibil pe DjSuperStore la pretul de 849,00 RON cu TVA inclus


Popup detector