M.I.A. se intoarce la muzica

06 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

M.I. A., prezenta pe super-productia Slamdog Millionaire, a anuntat anul trecut ca se retrage din lumea muzicala, chiar in timpul unui performance in cadrul festivalului Bonnaroo din US: "Acesta este ultimul meu show si sunt incantata sa-l petrect impreuna cu tot hippiotii mei", a declarat aceasta.

De atunci, lucrurile au fost destul de linistitepentru artista, aceasta participand doar la Premiile Grammy alaturi de Jaz-z, T.I, Lil Wayne si Kanye West, ca mai apoi sa revina la "pensionarea" anuntata.

Totusi, se pare ca asta nu este viata pe care si-o doreste, si au aparut zvonuri cum ca madam ar incepe lucrul la un nou album, impreuna cu Diplo si Switch, doi producatori de mare talent.

"Suntem in studio cu M.I.A. si lucram la noul sau disc. "E ca si cum Gucci Mane se intalneste cu Animal Collective. Cred ca sunt mai multi producatori care lucreaza la acest disc, dar noi il vom termina, eu si Switch, a declarat Diplo intr-un interviu recent.

Avand in vedere ca M.I.A., pana acum, a lansat doar productii interesante, iar Diplo si Switch sunt maestrii in ale distorsului si efecte speciale, nu ne putem astepta decat la un disc de mare exceptie.

Pana atunci, delectati-va cu M.I.A si a sa piesa Paper Planes, remixata de DFA, inclusa pe soundtrack-ul Slamdog Millionaire


Popup detector