M.A.N.D.Y. - 'Nu am castigat niciun euro cu label-ul Get Physical'

12 Februarie 2008 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat Beat Factor via telefon, Philipp de la M.A.N.D.Y. ne-a dat cateva detalii despre casa de discuri Get Physical. Mai in gluma, mai in serios, Philipp marturiseste ca niciunul din fondatorii label-ului (Booka Shade, M.A.N.D.Y. sau DJ T) nu a castigat nimic, niciun euro.

"Acum avem sapte oameni care lucreaza la Get Physical, in birou. Poate acesta este si motivul pentru care niciunul dintre noi nu a castigat nimic; nici macar un euro. Totodata, asa ne putem permite sa calatorim, avem gig-uri din label si avem un studio dragut. Deci nu ne putem plange din asta", spune Philipp de la M.A.N.D.Y.

Asculta: M.A.N.D.Y. - Fabric Promo Mix

Cu toate acestea, casa de discuri Get Physical Music a explodat in 2007 in format digital, mai ales prin hit-ul lui Samim, "Heater", cea mai vanduta piesa de pe beatport.com mai multe saptamani la rand.

M.A.N.D.Y. vor mixa impreuna la Sala Pllivalenta, alaturi de Chicane si Jeff Mills pe data de 1 martie. Pana atunci puteti citi in cel mai scurt timp interviul cu Philipp de la M.A.N.D.Y.


Popup detector