Ludovic Vendi mixeaza in Sibiu la Conversions

31 August 2009 Beat Factor BeatFactor

Cea de-a patra editie "Conversions" va prezinta pentru prima oara in Romania unul dintre cei mai buni producatori de techno ( si nu numai) ai momentului - Ludovic Vendi, pe data de 12 Septembrie 2009 in deja familiara locatie - Cotton Club din Sibiu.


Nu este doar un artist al labelului romanesc Snejl care are la activ 2 Ep-euri ale acestuia , ci este unul dintre putinii producatori care au reusit sa creeze un sound unic si personal, un artist in adevaratul sens al cuvantului.

Ludovic Vendi va sustine un Live Act 100 %. Deasemenea, se va incepe devreme pe terasa Cotton ( asa cum de altfel s-a intamplat si pana acum), dar probabil ca de data aceasta va fi ultima editie din acest an in care se va mixa si pe terasa pe terasa, din cauza vremii.

DJ si producator francez, Ludovic Vendi este un muzician aparte. A crescut intr-o familie de muzicieni, si si-a cultivat aceasta pasiune de cand s-a nascut, cantand la pian si chitara. Dupa destramarea trupei sale de rock, in 2003 s-a mutat in Barcelona si a inceput sa mixeze in multe locuri, demonstrandu-si talentul si in afara studioului. Muzica lui este cel mai bine catalogata ca fiind deep techno cu groove-uri minimalistice, pe alocuri melodice si hipnotizante. A mixat la Rex Club - Nouveau Casion (Paris) - The End, Dlate (London), Zmf - Watergate din Berlin, Pacha - Fellini - BEcoll (Barcelona), Space (Ibiza) si la mai multe festivaluri din intreaga lume. Piesele lui au fost remixate de artisti precum Paul Ritch, Pablo Bolivar sau Robert Babicz...

Alaturi de Ludovic Vendi vor mixa si dj-i rezidenti ai brandului - Adi Dumitra si Toygun.

Pretul unui bilet este de 10 Ron si el poate fii achizitionat si inainte de eveniment. Pentru mai multe informatii si

pentru rezervari scrieti la adresa infoconversions(at)yahoo(dot)com.


Popup detector