Lucreaza cu Sasha la urmatorul lui album!

30 Iunie 2011 romania bestmusic Best Music

Lucreaza cu Sasha la urmatorul lui album!
TAGS:
advertorial 

Legendarul DJ si producator Sasha se pregateste de un nou album si vrea sa colaboreze cu tine! Burn Studios, impreuna cu Beatport si cu faimosul artist dau startul concursului de remixuri “The Search for the Next Producer Star”. 14 viitoare stele ale muzicii electronice europene vor primi sansa de a-si perfectiona abilitatile muzicale la Hacienda, bootcamp-ul de productie Burn Studios din Ibiza, alaturi de cele mai mari nume din industrie. Doar unul dintre ei va zbura apoi la New York pentru a lucra la urmatorul album al lui Sasha! Si acesta poti fi chiar tu!


Suna tentant? Intra pe www.burn-studios.com, remixeaza melodia "Cut Me Down", imnul IMS creat de Sasha si asigura-te ca strangi cel mai mare numar de Like-uri. Poti folosi Audiotool-ul Burn Studios sau orice alt software de productie audio. Creatiile trebuie sa fie inscrise online pana la data de 10 iulie 2011, ora 13:00 (ora Romaniei). Sasha va selecta personal cei 14 concurenti norocosi pentru runda a doua, iar cat mai multe Like-uri cumulate iti maresc sansele sa te numeri printre ei.


Cei 14 producatori vor fi trimisi la Hacienda din Ibiza, cartierul general de vara al Burn Studios, o vila impresionanta dotata cu echipament muzical de ultima generatie si, bineinteles, si cu o piscina impresionanta. Aici, intre 26 si 30 iulie, ei vor lua parte la cursul de pregatire intensiva dezvoltat de institutul SAE, in compania tutorilor de renume international. La finalul bootcamp-ului, producatorul cu cel mai votat remix va fi declarat castigatorul absolut si se va intalni cu Sasha pentru a colabora la urmatorul album al artistului!


Nu mai sta pe ganduri! Compune, incarca si promoveaza online remixul tau! Vei gasi stem-urile melodiei "Cut Me Down" in arhiva zip la acest link. Pentru a te inscrie in concurs este nevoie sa iti creezi profil pe situl Burn Studios si apoi sa tag-uiesti melodia cu "sasharmx". Pentru regulament si informatii suplimentare viziteaza aceasta pagina.




Popup detector