Logistics mixeaza la Arenele Romane din Bucuresti

07 Aprilie 2010 Beat Factor BeatFactor

Pe 16 aprilie, la Arenele Romane, va avea loc cea de-a doua petrecere de anul acesta marca Arena DNB. Evenimentul va fi gazduit de Logistics, aflat in premiera in Romania si, in acelasi timp, primul artist de la Hospital Records prezent in Bucuresti.


Alaturi de Logistics vor mixa romanii Rancha, Lich si Sundancer. De visuals se vor ocupa AVluv si Vedem. Pretul unui bilet va fi de 20 lei in avans la Base sau Boarder’s Base, Boarder’s. La intrare pretul unui bilet va fi de 30 lei (petrecerea incepe la ora 22:30).


Logistics a atras atentia in 2004 cu piesa Replay pe care marile nume din scena (Andy C, Fabio, Grooverider, etc.) au preluat-o aproape imediat in seturile lor. De aici si pana la a semna cu Hospital Records a fost un singur pas, iar in 2006 lanseaza primul album din cariera.


Muzica lui este o combinatie de liquid funk si jungle, devenind astfel un inovator in a lega cele 2 directii in care mergea scena de muzica de dans. Prin piesele compuse el, artistul a contribuit la crearea sunetului actual din drum and bass, in momentul de fata fiind considerat drept unul din numele care fac istorie in aceasta lume.


Pana in prezent a lansat 3 albume, Now more than ever (2006), Reality Checkpoint (2008) si Crash Bang Wallop! (2009) , pentru care a castigat premii precum 1Xtra Best Album.


A reusit in doar cativa ani sa isi construiasca propriul stil in miscarea drum and bass, ajungand sa fie foarte apreciat de o armata de fani din intreaga lume si in acelasi timp respectat in randul muzicienilor din scena.


Popup detector