Loco Dice si Martin Buttrich, spate-n spate

24 Mai 2007 Beat Factor BeatFactor

Atunci cand un inginer de sunet si producator minutios de muzica electronica se intalneste cu un fost rapper cu aspect de baiat rau, nu poate iesi la iveala decat ceva cel putin interesant, muzical vorbind. Ei sunt Martin Buttrich si Loco Dice, actorii principali din seara de 26 mai din Bucuresti.

Loco Dice este unul dintre exemplele de artisti care intr-un timp relativ scurt au reusit sa iasa in evidenta prin abordarea lor muzicala, ceea ce acum cativa ani ar fi fost mult mai greu, tinand cont de valul progressive house care ii stapanea pe mai toti cei care ieseau in weekend la club.

Martin Buttrich este un producator talentat de muzica din Germania, lucrand cu o paleta larga de artisti: de la Timo Maas pana la Sugababes. De-a lungul anilor a avut cateva release-uri remarcabile la label-uri ca Pokerflat, Planet E, Four:Twenty Recordings.

Pe 26 mai ii vom putea vedea pentru prima oara impreuna pe cei doi artisti, Loco Dice cu un DJ set si Martin Buttrich cu o prestatie live. Vor fi acompaniati de El Cezere si Negru.

Alte detalii despre acest eveniment gasiti aici.


Popup detector