Local Records lanseaza un nou release, semnat de Cristi Cons

28 Octombrie 2011 Beat Factor BeatFactor

Local Records lanseaza vineri, 27 octombrie, release-ul numarul 09 semnat de Cristi Cons. EP-ul contine patru parti si o variatiune, fiecare dintre ele fiind o urmare secventiala a precedentei. Impreuna ele formeaza un ansamblu logic dar incarcat emotional.


Toate cele patru parti fuzioneaza impreuna intr-o ingemanare perfecta. Sunetul atmosferic cald al intregului ansamblu vine ca o exteriorizare a celor mai profunde emotii umane. Impreuna cu accentele organice si vocile crude, EP-ul reuseste sa creeze o atmosfera specifica.


Cristi Cons a studiat violoncelul pentru mai bine de 15 ani si este absolvent al Academiei Nationale de Muzica. A inceput sa puna muzica ca DJ acum 5 ani si a dezvoltat de atunci un sound deep foarte special. Talentele sale l-au adus impreuna cu unii dintre cei mai de top DJ actuali si s-a descurcat intotdeauna exceptional. Productia de muzica electronica este interesul sau principal in ultimii ani, singur sau alaturi de Vlad Caia sub numele de SIT. Este in acelasi timp implicat in proiectul lui Petre Inspirescu PI si si-a lansat propriul label, Amphia.


[LCL09] Cristi Cons - In Sectiuni by Local Records


SIT , Nightclubber Podcast 30 by nightclubber.ro


Cristi Cons - octombrie 2011 mix by Local Records


Popup detector