Lindstrom in concert la Rokolectiv

11 Februarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Hans-Peter Lindstrm si-a confirmat aparitia la editia de anul acesta a festivalului de muzica electronica si arte vizuale conexe Rokolectiv. Anul acesta, Rokolectiv va avea loc in perioada 10-12 aprilie.

Pana acum, artistii care vor semna prezent la editia din acest an a festivalului Rokolectiv sunt Shackleton, Deadbeat, 2562, Frivolous, Prosumer, Legoloop, Optical Machines, Fennesz pres. Black Sea, MoHa, Minus si Ion, TRG, Lindstrom.

Rokolectiv 2009 va avea loc in zilele de 10, 11 si 12 aprilie. In primele doua zile, totul se va desfasura la The Ark (Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova area), iar a treia zi la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana).

Norvegianul Hans-Peter Lindstrm are un background muzical exceptional: canta la chitara, iar de-a lungul timpului a devenit un muzician multi lateral dezvoltat; a fost si tobosar, basist si clapar.

ASCULTA: Lindstrom - Live Mix 2008

Cititi despre cine sta in spatele proiectului Rokolectiv, care sunt abordarile lor muzicale, cum s-a format acest colectiv si multe altele intr-un feature bazat pe un interviu exclusiv pentru Beat Factor cu unul dintre initiatori.


Citeste: Portret - Rokolectiv


Galerie foto: Rokolectiv Fest Ziua 1 @ Session Club


Galerie foto: Rokolectiv Fest Ziua 2 @ Session Club


Galerie foto: Rokolectiv Fest Ziua 3 @ MNAC


Popup detector