Lilly Allen sustine consumul de cocaina

19 Noiembrie 2009 Create It BeatFactor

Zilele trecute expertii din Marea Britanie au anuntat ca cei care combina cocaina cu alcoolul sunt foarte expusi la probleme cardiace, inclusiv atac de cord, pana ajung la varsa de 30 de ani.

Cocaina, in combinatie cu alcoolul, creste rata batailor inimii pe minut cu 33, iar acest lucru, pe termen mediu si lung duce la probleme cardiace grave.

Declaratiile specialistilor contrasteaza cu ceea ce spune Lilly Allen legat de acest subiect, artista afirmand ca este mult supraevaluat consumul de droguri: "Singura problema este ca drogurile nu sunt bune - ajungi prostituata, violator sau traficant. Dar acest lucru nu este adevarat. Cunosc o multime de oameni care iau cocaina de trei ori pe saptamana si totusi se trezesc si merg la serviciu in fiecare zi, fara niciun fel de problema".

Numarul persoanelor internate in urma supradozei de cocaina s-a dublat in ultimii cinci ani, in timp ce rata mortalitatii in randul tinerilor consumatori a ajuns de la patru pe saptamana in 1995, la 12 pe saptamana in 2009.


Sursa: ITM


Popup detector