Lifestyle: Magazine online de haine vintage

11 Iunie 2008 Beat Factor BeatFactor

Lifestyle: Magazine online de haine vintage
TAGS:
fashion  vintage 
Pasionatii de haine vintage care nu au reusit sa viziteze targul My Grandma's Backyard pana acum (se afla la a treia editie), pot arunca un ochi pe o serie de magazine online care se ocupa cu moda vintage.

Primul magazin virtual, aparut in martie 2006 este vintageboutique.ro. In ianuarie 2008 se deschide neovintageshop.blogspot.com, apoi apar mai multe. In februarie 2008 se deschide 885vintage.blogspot.com, in martie 2008 apare vintagemylove.blogspot.com, o luna mai tarziu vintage4u.blogspot.com. In luna aprilie a acestui an apare buticulcupovesti.blogspot.com si bibabazar.blogspot.com. In luna mai 2008 isi face aparitia si blogul garage-sale21.blogspot.com si totodata v4vintage.blogspot.com. Iar in luna iunie apare site-ul evintage.ro.

Iata cateva link-uri de alte magazine vintage din diferite tari: www.bittersweetstyles.com, www.bratvintage.com, stores.ebay.com/kukuvintage, myworld.ebay.com/vintage_forever, myworld.ebay.com/indiecultvintage, stores.ebay.com/VenusinVintage7, stores.ebay.com/Liebemarlene-Vintage, stores.ebay.com/the-le-robo-store, myworld.ebay.com/jolilauctions, stores.ebay.com/California-Vintage-Connect.

Discuta si pe Forumul Beat Factor despre moda si magazine in care se gasesc haine vintage, AICI. Credits to ciudat.


Popup detector