Lifestyle: Blugi masculini pentru femei

01 Septembrie 2008 Beat Factor BeatFactor

Lifestyle: Blugi masculini pentru femei
TAGS:
fashion  altceva 
Cel mai recent slogan aparut pe piata suna cam asa: "Jeans are a way of life". Blugii sunt un element vestimentar nelipsit din garderoba oricarei femei. Versatilitatea cu care pot fi combinati ne salveaza de situatii neplacute.

In aceasta toamna se poarta blugii barbatesti, ne anunta jurnalistii de moda de la revista The One. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca exista cateva reguli simple care trebuie urmate daca optati pentru acest model.

Nu uita ca blugii nu trebuie sa fie ai prietenului tau. Tinand cont ca vor fi in trend, se vor gasi si variante pentru femei. Daca vrei totusi sa fii autentica, poti sa optezi pentru o pereche masculina. Daca ti-ai pus in gand sa iti achizitionezi o pereche, nu trebuie sa fie neaparat una noua. Poti miza pe un model vintage pentru un aer mai autentic. Nu uita sa alegi o pereche de blugi drepti deoarece cei evazati nu se potrivesc deloc cu aceasta tendinta.

Marginea poate fi rasucita in exterior conform tendintelor pentru sezonul de primavara/vara 2009, deci nu-ti va fi frig daca iti descoperi putin gleznele. Totusi, cand ii indoi la mansete, ai grija sa nu fie exact deasupra gleznelor.

Nu uita sa te gandesti si la celelalte haine si accesorii pe care le vei asorta jeansilor. Nu iti asorta blugii masculini cu un look feminin in rest. Insa nu te opreste nimic sa ii asortezi cu un tricou mulat sau un hanorac si sa ai o tinuta mai masculina. Daca optezi pentru asocierea blugilor masculini cu alte piese barbatesti, ai grija sa fie mulate. Trebuie sa-ti evidentiezi formele feminine sau vei arata ca un vagabond.


Ziare.com


Popup detector