Libertate in premiera

01 Aprilie 2009 Beat Factor BeatFactor

Libertate in premiera
TAGS:
altceva 
Compania Flylight isi va prezenta, sambata, 4 aprilie, in premiera, spectacolul de circ contemporan In jur, libertatate! Reprezentatia va avea loc in sala teatrului maghiar Csiky Gergely incepand cu ora 19,00.

n jur, Libertate! este primul spectacol autohton de circ contemporan, continnd elemente de acrobatie, blacklight, jonglerie, trapez şi aerial, muzica live (DJ Undoo) şi visuals (VJ Mistik). Ca şi concepte, vehiculeaza cu ideile de manipulare, violenta, razboi, constrngerile societatii, lumea materiala adusa la rang de credinta. Practic titlul spectacolului se refera la libertate deoarece prin intermediul acestei creatii incercam sa transmitem publicului cum ca libertatea fiecaruia dintre noi ar sta tocmai in disparitia violentei din jur.

In jur, libertate va face parte dintr-un proiect de promovare a circului contemporan ca si element al artelor scenice, iar in cadrul acestui proiect se va juca din nou in Timisoara, Sibiu si Bucuresti in luna august a acestui an. Biletele se gasesc la casieria teatrului maghiar, costa 10 lei şi vor putea fi cumparate si inainte de spectacol.



Popup detector