Lenny Kravitz revine pe 28 septembrie la Bucuresti

05 Iunie 2012 Beat Factor BeatFactor

Lenny Kravitz revine pe 28 septembrie la Bucuresti
TAGS:
Lenny Kravitz 

Aflat in plin turneu international de promovare a noului sau album, BLACK AND WHITE AMERICA, energicul artist newyorkez Lenny Kravitz vine pentru a doua oara la Bucuresti. Vocea sa inconfundabila va rasuna in Piata Constitutiei pe 28 septembrie 2012, de la ora 20.00.

Pentru cel de-al noualea sau album, Lenny Kravitz a cautat inspiratie aproape de casa. In fapt, spiritul albumului Black And White America vine din locuri unde muzica acestui material s-a si nascut – de la mici comunitati din Bahamas pana la strazile marelui Paris. Inspirat de aceste locuri si in calitate de cetatean al acestei planete compozitorul a scris primele cantece dupa o pauza de trei ani, iar ele au devenit imediat cea mai intima colectie de melodii din cariera sa. "Fara indoiala, mediul mi-a oferit mult ajutor in procesul de creatie" spune muzicianul.

Albumul Black And White America este primul lansat la Atlantic Records/Roadrunner Records si primul dupa cel din 2008, It Is Time For A Love Revolution, care a marcat cel mai de succes debut al lui Kravitz in topuri. Nu intreg materialul are o incarcatura mistica. Unele piese au origini cat se poate de pamantesti.

"La mica distanta de casa mea, e un magazin de unde poti lua mancare si seara, acolo lucreaza un DJ", spune muzicianul. "Am fost de multe ori acolo si le-am vazut pe femei dansand. Majoritatea sunt plinute, dar sunt super-mandre de corpul lor. Poarta pantaloni scurti, in culori stridente si imi place ca nu pun pret pe stereotipuri, pe ceea ce spune presa ca e frumos".

Inspirat de aceste femei, Kravitz a compus Boongie Drop, piesa cu izbucniri spatiale si un groove nocturn. Jay-Z, care a colaborat cu Lenny Kravitz de mai multe ori in ultimii ani, intervine in piesa cu o serie de rime rapide, in timp ce DJ Military, DJ-ul din localul din Bahamas si vechi prieten cu Kravitz, da si el un impuls melodiei. In afara de colaborarea cu Jay-Z, Kravitz s-a aliat si cu rapperul Drake and Swizz Beatz la realizarea piesei Sunflower.

La inceputul acestui an, artistul a sustinut un concert la Daytona International Speedway, cu ocazia cursei Daytona 500 care inaugureaza sezonul NASCAR Sprint Cup 2012. Prestatia sa a fost urmarita de peste 150.000 de spectatori si peste 10 milioane de telespectatori.

Pe 28 septembrie, este randul bucurestenilor sa se bucure de Lenny Kravitz, in cadrul unui concert extraodinar, ce va avea loc in Piata Constitutiei.

Biletele pentru concert sunt disponibile pe eventim.ro si in reteaua distribuitorilor Eventim la urmatoarele categorii de preturi:

Normal Circle - 111 lei

Golden Circle - 170 lei

VIP - 298 lei


Popup detector