Legowelt revine in Bucuresti in martie 2012

21 Februarie 2012 Beat Factor BeatFactor

Legowelt revine in Bucuresti in martie 2012
TAGS:
legowelt  4 play 

Danny Wolfers aka Legowelt revine in Bucuresti in aceasta primavara, conform unui anunt al celor de la 4Play facut pe pagina de facebook. Vom reveni in curand cu detalii despre evenimentul ce urmeaza a avea loc undeva la jumatatea lunii martie 2012.


4Play se ocupa cu evenimente de muzica electronica de cativa ani, insa 2011 a fost cel mai consistent in materie de artisti straini: Alexander Robotnick, Murphy Jax, Paul du Lac - si lista speram sa continue in 2012. Cartea lor de vizita include si cateva excelente petreceri de revelion in Sibiu, in ultimii 3 ani.


Danny Blanco, Danny Wolfers, Dickie Smabers & The Moerwijk Crew, Florenza Mavelli, Franz Falckenhaus, Gladio, House Of Jezebel, Jackmaster Corky, Klaus Weltman, Nacho Patrol, Phalangius, Polarius, The Psychic Stewardess, Raheem Hershel, Salamandos, Sammy Osmo, Seaside Houz Boyz, Smackos, Squadra Blanco, Twilight Moose, Venom 18 si Westside Box Savants – cam asta listeaza batranul discogs.com in materie de alias-uri de-ale lui Wolfers.


Un artist complet, Legowelt este unul din putinii muzicieni care a reusit sa pastreze o balanta intre cantitate si calitate, intrucat desi are cateva zeci bune de release-uri EP si LP, nu se regaseste nicaieri muzica “de umplutura”. Nu s-a compromis niciodata ca sound, desi glumeste legat de EP-ul de la Cocoon Recordings, “Disco Rout”, care a ajuns un hit, fara vreo explicatie sau planificare prealabila.





Vine din Haga, face muzica de la inceputul anilor '90 si este cunoscut nu doar pentru release-urile pe care le-a avut sub numele de Legowelt (cele mai multe dintre ele la Bunker Records), dar si Nacho Patrol. Muzica lui Legowelt este o adevarata provocare, intrucat artistul olandez nu s-a limitat asupra unui stil anume. De-a lungul timpului a produs acid house, italo disco, electro, breaks, techno, funk, experimental si altele. Versatilitatea muzicala se poate observa cu ochiul liber (sau mai degraba urechea libera) in dj set-urile sale, care sunt pline de suisuri si coborasuri, incat e cam greu sa te plictisesti.


Daniel Wolfers a fost prezent in Romania in cadrul Rokolectiv 2010, cu proiectul live Nacho Patrol, iar de atunci suspectam ca in capul lui se afla un sintetizator.





Popup detector