Lee Burridge si Nic Fanciulli inchid clubul Kristal in acest weekend

30 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Pe 30 si 31 mai se va termina sezonul clubbing in capitala, pentru perioada verii. Club Kristal a ales pentru acest closing party doi DJ-i celebri si foarte iubiti in Romania, precum Nic Fanciulli si Lee Burridge care vor fi prezenti pe datele de 30, respectiv 31 mai.

Confirmarea lui Nic Fanciulli, ca si parte importanta a comunitatii internationale a muzicii electronice, a venit imediat dupa ce Pete Tong a inclus prima melodie a artistului, Mojolators Drifting, in emisiunea sa Essential Sellections. A urmat rezidentiatul la Club Class si parteneriatul cu nume mari ale scenei electronice internationale.

Xpress2 l-a proclamat lider al viitorului dj-ingului de mare clasa si Pete Tong a spus despre el ca este unul dintre dj-ii cei mai buni din Marea Britanie. Rezidentiatele din Cream Ibiza, turneul Defected (Radio 1 Weekend - Ibiza, Miami & Cardiff) si multe alte evenimente si festivaluri s-au bucurat de prezenta acestui dj atat de popular. Nic Fanciulli mai este recunoscut si sub pseudonimul Skylark, pseudonim sub care a remixat melodii ale unor artisti precum Deep Dish, Xpress2 sau Sandy Rivera.

Despre Lee Burridge se stie tot in ultima vreme, am putea aminti doar ca s-a nascut in partea de vest a Marii Britanii si a descoperit lumea acid-house-ului inca din tinerete, cand lua cu asalt magazinele de discuri din Bournemouth. Ilustra sa cariera, care a inceput acum mai bine de un deceniu, nu poate decat sa il faca astazi sa se simta mandru. Colaborari indelungate si prodigioase cu nume mari ale scenei mondiale, ca Sasha sau Danny Rampling, l-au facut sa fie mereu in top, fiind cautat si cerut de fanii din lumea intreaga.

Premiat in 1998 de catre Mixmag cu titlul "Best dj at the best club", Lee este atras de ideea petrecerilor sub luna plina din Ko-Pha-Ngan, Tailanda. Impreuna cu Danny Rampling, accepta rezidentiatul si propune o noua alternativa standardelor vietii de noapte. Schimbul catre progressive facut de muzica de club din intreaga lume, l-a facut pe Lee sa il adopte si el.


Popup detector