Lee Burridge de revelion in Bucuresti

13 Decembrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Comunicatul oficial conform caruia Lee Burridge este prezent de revelion in Bucuresti infirma zvonurile cum ca Lee si-a anulat toate gig-urile in Romania si nu va mai mixa niciodata aici. Long live Lee Burridge!

Dupa cum v-ati obisnuit, New Years Eve Party la Kristal Glam Club nu este o simpla petrecere. Se combina culoare, muzica, bucurie si spectacol pentru a oferi o noapte dintre ani absolut perfecta. Toate acestea se vor intampla pe muzica unuia dintre cei mai iubiti DJi straini, the one, the only: Lee Burridge.

Nascut in partea de vest a Marii Britanii, Lee Burridge a descoperit lumea acid-house-ului inca din tinerete, cand lua cu asalt magazinele de discuri din Bournemouth. Ilustra sa cariera, care a inceput acum mai bine de un deceniu, nu poate decat sa il faca astazi sa se simta mandru. Colaborari indelungate si prodigioase cu nume mari ale scenei mondiale, ca Sasha sau Danny Rampling,
l-au facut sa fie mereu in top, fiind cautat si cerut de fanii din lumea intreaga.
In 1991 insa, Lee decide sa faca un important pas al carierei sale. Accepta rezidentiatul unuia dintre cele mai tari cluburi din Hong Kong, decizie care va pune colonia (pe atunci) britanica pe harta clubbing-ului mondial. Au urmat 6 ani, in care a devenit regele Hong Kong-ului, cu rezidentiat si prezente in cele mai importante cluburi : Cream, Ministry, Malibu Stacey, Northern Exposure.
Premiat in 1998 de catre Mixmag cu titlul "Best dj at the best club", Lee este atras de ideea petrecerilor sub luna plina din Ko-Pha-Ngan, Tailanda. Impreuna cu Danny Rampling, accepta rezidentiatul si propune o noua alternativa standardelor vietii de noapte.

Acum se afla in turneul de promovare al ultimului sau album: Balance Tour 2007.

Biletele se pot achizitiona incepand de vinerea aceasta, 14 decembrie 2007, de la Kristal Glam Club (de luni pana vineri, intre orele 11.00 si 17.00):
Intrare + bufet suedez= 100 Ron. Pentru rezervari mese sunati la: 0721.99.39.88


Popup detector