Lee Burridge - Sunt cu siguranta mai bun la tehnica decat Tiesto

17 Octombrie 2007 Beat Factor BeatFactor

Dupa ce ne-a marturisit ca nu il agreaza nici pe Judge Jules si nici muzica trance, DJ-ul britanic Lee Burridge mentioneaza intr-un interviu pentru Skrufff.com ca este cu siguranta mai bun din punct de vedere tehnic decat Tiesto.

Un lucru este sigur: Lee Burridge aproape detesta muzica trance si nu rateaza nicio ocazie sa marturiseasca asta. "Nu poti nega ca muzica trance nu e usor de inteles. Nu e nici provocatoare, are pasaje melodioase instante; cred ca pentru un pusti de 15-17 ani, muzica trance este excelenta", precizeaza Lee Burridge.

Cat despre DJ-ii care abordeaza un astfel de stil? "Sunt toti o adunatura de DJ-i lenesi si platiti foarte bine. Folosesc Ableton-ul pana la in ultimul punct si personal, cred ca ar trebui sa se retraga acum, pentru ca nu ofera niciodata mai nimic." Si pentru a vorbi mai la obiect, Lee Burridge il vede pe Tiesto ca pe un DJ care pune muzica pentru mase, fara insa a fi un DJ bun in mod special. "Nu ma astept sa pun muzica in locurile in care pune el, insa sunt cu siguranta un DJ mai bun din punct de vedere tehnic, decat Tiesto."

Daca aruncam un ochi la sectiunea Evenimente, putem observa ca atat Lee cat si Tiesto vor fi prezenti in luna decembrie in Romania, chiar in Bucuresti.


Popup detector