Lee Burridge - 'Romania poate deveni a doua Ibiza'

16 Mai 2008 Beat Factor BeatFactor

Intr-un interviu acordat site-ului beatport, Lee Burridge povesteste cum s-a simtit anul acesta de 1 mai in Romania, cum publicul se poate distra frenetic din noapte pana in amiaza si cum Romania in urmatorii ani poate deveni una dintre punctele importante din agenda clubbing-ului european.

Nu exista loc in Europa unde sa ma simt mai bine ca aici declara Lee Burridge reporterilor britanici. De vreo 5 sau 6 ani Lee Buridge vine in Romania de 1 mai, prin intermediul clubului La Mania, din Mamaia, iar dupa fiecare petrecere care tine pana in zori, DJ-ul se muta pe plaja Kudos unde de fiecare data a tinut lumea in picioare pana tarziu in zi. Parca toata lumea simte ca dai de la tine, nu ca vii doar sa iei banii si sa pleci. Romanii merita asta pentru ca sunt un public foarte receptiv si cu o pofta de viata incredibila.

Intrebat daca Romania poate ajunge o locatie importanta pentru clubberii din Europa, Lee Burridge a spus: Eu cred si sper asta. Am incercat mereu sa fiu ca un ambasador al Romaniei si sa conving oamenii sa vina aici in loc sa se duca in Ibiza, pentru ca este mult mai ieftin, sunt o multime de cluburi, toti DJ-I vin si aici, oamenii sunt extraordinari si fetele arata foarte bine. Plajele sunt bune, poate doar hotelurile sunt in urma si nu se ridica la standarde. Eu o sa incerc in continuare sa promovez aceasta tara, sa aduc cateva festivaluri aici.

Lee Burridge povestea si despre restul oraselor, chiar daca vara toata lumea vine la mare, insa pe timpul anului peste tot in tara e distractie maxima. El chiar a comparat Romania cu Ibiza din Estul Europei si sustinea ca tot spune asta de cativa ani incoace.

In final, cand a aflat ca publicul din acest an este mai diversificat ca in alti ani si ca multi europeni si-au anuntat prezenta, Lee Burridge a declarat mai in gluma mai in serios ca Daca lumea va fi aici maine la pranz sunt romani, dar daca pleaca la 7 dimineata avem turisti.







Popup detector