Lansare Kontrol F 1 de la Native Instruments la Dj Superstore

25 Mai 2012 Beat Factor BeatFactor

Native Instruments lanzeaza in Romania noul controler Kontrol F1, prin Dj Superstore.


Evenimentul de lansare are loc miercuri, 30 mai, incepand cu ora 16.00, in showroom-ul DJSuperstore de pe strada Scoala Ciocanul Nr 3-5 din Bucuresti.


Noul controller pentru remix

Acest hardware este special proiectat pentru controlul deck-urilor de remix introduse in versiunea 2.5 a softului Traktor Pro. Cu aceste deck-uri poti schimba pana la 64 de track-uri, loop-uri sau sample in fiecare deck. Cu aceste functii impresionante este foarte usor sa realizezi o diferenta intre un set de dj si o prestatie live.


Control complet

Totul este foarte usor de instalat. Trebuie doar sa incarci colectia de sunete si ajungi imediat la un nou nivel de interactiune cu muzica. Kontrol F1 ofera un feedback visual impresionant, datorita pad-urilor luminoase, pad-uri care isi schimba culoarea in functie de statusul softului. Pe langa toate acestea, Traktor control F1 este proiectat pentru a putea fi utilizat cu orice tip de echipament, potrivindu-se perfect in mixer si pick-up-uri sau playere.


Remix instantaneu si distractiv


Kontrol F1 include o magazie de sunete profesionale cu o dimensiune de 2 GB, iar tu poti importa propriile sunete sau chiar captura din sunetul live folosind pad-urile si fader-ele Iti poti sporii creativitatea cu ajutorul vinyl-urilor timecode, transformand astfel prestatia ta intr-o prestatie live impresionanta. Cu ajutorul acestui controller trebuie doar sa incarci loop-urile tale de percutie, linii de bass, vocal-urile sau orice alt sunet si sa incepi imediat un remix live. Patru fader-e pentru volum si butoane dedicate pentru filter, ofera o usurinta foarte mare in folosirea unitatilor pentru efecte si poti realiza scratch-uri pe oricare loop din aceste deck-uri.




Popup detector