Ladytron canta in deschiderea concertului Depeche Mode

05 Ianuarie 2009 Beat Factor BeatFactor

Trupa britanica Ladytron va concerta in deschiderea celor de la Depeche Mode. Evenimentul va avea loc pe data de 16 mai, in Parcul Izvor din Bucuresti, asa cum va anuntam AICI.

Trupa Ladytron inseamna Mira Aroyo, Helena Marnie, Reuben Wu si Daniel Hunt si activeaza de la sfarsitul anilor '90.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a noului album al trupei, Velocifero, conform paginii lor de myspace.com.

Ladytron este o trupa de glam-rock infiintata in Liverpool, anul 1998, de doi DJ, Daniel Hunt si Reuben Wu, celor doi alaturandu-se mai tarziu Mira Aroyo (voce) si Helena Marnie (clape). Albumul de debut, 604, a fost lansat in 2001, urmat un an mai tarziu de Light & Magic, material ce le-a adus recunoasterea si la nivel international, piese precum Seventeen, Evil, Blue Jeans devenind adevarate hit-uri in circuitul underground. Dupa un turneu de aproximativ 18 luni, Ladytron a revenit cu alte doua materiale discografice: Witching Hour, in 2005 si Velocifero, lansat in februarie 2008. Alaturi de creatiile proprii, cei patru membrii ai trupei se ocupa si de remixarea pieselor unor artisti celebri precum Placebo, Blondie, Gang of Four, David Gahan, Goldfrapp, Bloc Party si Nine Inch Nails.

Stilul Ladytron, un amestec eclectic de ritmuri pop si sonoritati electro, a atras atentia nu doar publicului, ci si a colegilor de breasla, trupa concertand pana in prezent in deschiderea show-urilor unor nume precum Soulwax, Bjork si Nine Inch Nails, urmand ca in 2009 sa cante pe aceeasi scena cu legendara trupa Depeche Mode.

Pe 16 mai 2009, Depeche Mode va concerta in Parcul Izvor din capitala, in cadrul turneului mondial Tour of the Universe 2009. Biletele pentru Gazon A s-au epuizat, zona din fata scenei fiind in prezent sold-out. Au mai ramas disponibile bilete in categoriile 100, 120, si 360 lei (cele VIP), acestea putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta.

Citeste: Recenzie - Ladytron - Velocifero


Popup detector