Lady Gaga o sa ajunga in iad

24 Decembrie 2009 Create It BeatFactor

Lady Gaga o sa ajunga in iad
TAGS:
Iad 

Lady GaGa si-a castigat nu numai admiratia a milioane de persoane din lume, ci si ura unor persone care vad in ea un drac impielitat.

Este cazul unui pastor, de la o biserica baptista, care ii doreste cantaretei sa ajunga direct in Iad.

Potrivit site-ului radaronline.com, pastorul Fred Phelps a trimit o `depesa` in care isi manifesta revolta impotriva lui Lady GaGa, pe motiv ca aceasta il uraste pe Dumnezeu.

Mai mult, el crede ca artista ar trebui sa arda in focurile Iadului pentru ca isi conduce legiunea de fani prin muzica provocatoare, prestatii deloc crestinesti si colac peste pupaza mai e si sustinatoarea comunitatii gay.

Va merge direct in Iad daca nu isi schimba naravul. Lady GaGa promoveaza revolta impotriva lui Dumnezeu. Trebuie sa puna mana pe o Biblie si sa-si schimbe modul de viata.

Vom merge la concertul ei cu pancarte pe care vom scrie `Dumnezeu o uraste pe Lady GaGa`, pentru a le atrage atentia oamenilor ca si ei vor ajunge in Iad, daca ii asculta mesajele `, a declarat purtatorul de cuvant al Bisericii Baptiste Westbro din St Louis.

Pe 7 ianuarie 2010, Lady GaGa va sustine un concert la Fox Theatre din St Louis, iar reprezentantii Bisericii vor picheta locatia, ca dovada ca nu o plac deloc pe aceasta pacatoasa.


Sursa: BestMusic


Popup detector