Lady GaGa - record in topul Nielsen din Romania

24 Septembrie 2009 Beat Factor BeatFactor

Lady GaGa - record in topul Nielsen din Romania
TAGS:
melci 

Saptamana aceasta Lady GaGa scrie istorie in topul Nielsen din Romania. Toate cele patru piese lansate de artista se afla intre primele cele mai difuzate 100 de piese.


Just Dance pe locul 73, Poker Face (un fost number one) pe 45, Love Game pe 25 si Paparazzi, cel mai recent hit al cantaretei, intra direct pe locul 64.


Just Dance si Poker Face au ajuns number one si in topul Billboard Hot 100, in timp ce Love Game s-a aflat pe pozitia cinci, iar noul single Paparazzi este deja pe locul 18!


Daca vara trecuta nimeni nu stia cine este Lady GaGa, iata ca, un an mai tarziu, toata lumea vorbeste despre ea. A socat prin aparitiile sale excentrice, prin declaratiile lipsite de inhibitii, dar mai presus de toate, a cucerit intreaga lume cu muzica sa.


Dar cine este de fapt Lady GaGa? O americanca cu origini italiene care inainte sa devina celebra, scria cantece pentru artisti ca Britney Spears sau The Pussycat Dolls. Cine i-a dat sansa sa arate lumii ce poate? Akon. El i-a ascultat piesele, a auzit-o cantand si a decis sa o semneze la label-ul sau.


Si asa s-a nascut primul material semnat Lady GaGa. Albumul The Fame s-a lansat in august 2008, pana in prezent a inregistrat vanzari de peste 3 milioane de exemplare si a produs patru hit-uri: Just Dance, Poker Face, Love Game si Paparazzi.


La MTV Video Music Awards ce au avut loc pe 13 septembrie la New York, Lady GaGa a plecat acasa cu trei premii pentru Best New Artist, Best Art Direction (acordat clipului Paparazzi) si Best Special Effects (Paparazzi). Iar acestea sunt doar cateva dintre distinctiile castigate de artista in ultimul an, aceasta trecandu-si in palmares si o nominalizare la premiile Grammy din 2008 la categoria Best Dance Recording.


Universal MusicPopup detector