Ladies & Gentleman - Damian Lazarus!

29 Ianuarie 2007 Beat Factor BeatFactor

Au trecut aproape doi ani de cand Damian Lazarus debuta la Resist Music cu o compilatie marca "Bugged Out". A fondat un label propriu, a avut multe gig-uri, si primii pasi in productie, care se vor concretiza in lunile ce urmeaza intr-un material audio. Damian Lazarus vine in Bucuresti sambata, 3 februarie.

Pentru prima data in Romania, Damian Lazarus isi va prezenta arsenalul de productii fresh in setul de sambata 3 februarie din clubul Studio Martin. El isi descrie sound-ul actual ca fiind "Crazy future music", adica deep underground techno, house, electro. In deschidere va mixa CZR, un DJ roman vazut tot mai des la pupitrul din Studio Martin.

Preocupat constant sa impinga lucrurile cu un pas in fata, Damian Lazarus a fondat Crosstown Rebels din pasiune pentru muzica electronica. Astazi, label-ul a devenit un loc consacrat unde poti gasi productii de calitate din partea unor artisti precum Pier Bucci, 3 Channels, Luke Solomon, Blackstrobe si multi altii. Pentru cei mai putin familiarizati cu sound-ul Lazarus, puteti gasi un mix pe damianlazarus.com.




Popup detector