Label-ul romanesc Scarcity - nominalizat la Breakspoll 2010

19 Februarie 2010 Beat Factor BeatFactor

Label-ul romanesc Scarcity Records fondat de catre DJ-ul si producatorul roman Mesmer, a fost nominalizat in cadrul premiilor Breakspoll din acest an, la categoria "Best New Label".


Scarcity Records promoveaza breaks-ul, incluzand si alti adiacenti muzicali. Catalogul cuprinde pana acum sase release-uri, parte din ele ce pot fi ascultate pe pagina de myspace.com a label-ului.


Romania este reprezentata astfel la Breakspoll 2010, asa ca cei care doresc sa sustina, pot vota pe site-ul oficial.


Pe langa Scarcity, "kupta" pentru Best New Label se mai da si intre Broken Robot Recordings, Dusted Breaks, InBeatWeTrust Music si Up:Start Music.


Mesmer este fondatorul si omul din spatele Scarcity Records, in acelasi timp pionier al scenei Breakbeat din Romania, cu o lunga lista de release-uri si DJ performance-uri in spate. Apreciat la nivel global atat de label-uri de renume ca Viral Breaks, Bombtraxx, Re:Connect, Sound Of Habib sau Bijou Beats cat si de retaileri ca Beatport – Mesmer impinge mai departe, dupa mai mult de 10 ani de activitate, un sound personal in continua evolutie, un update al sound-ului Breakbeat clasic.


Popup detector