La Mania - locul 29 in topul celor mai bune 100 de cluburi din lume

04 Aprilie 2008 Beat Factor BeatFactor

Clubul La Mania din statiunea Mamaia a fost clasat pe locul 19 in topul celor mai bune 100 de cluburi din 2008, conform DJ Mag. Daca anul trecut Kristal Glam Club din Bucuresti se clasa pe locul 28, anul acesta se situeaza pe locul 49.

Desi pe plan local clubul Kristal Glam ramane in topul preferintelor clubberilor (locul 1 la Nights Awards 2008 si locul 1 la Beat Factor Best Of 2007), se pare ca profesionistii din industria muzicii electronice au votat de data aceasta clubul La Mania.

Descris drept "una din cele mai bune destinatii clubbing de la ora actuala", La Mania a gazduit de-a lungul anilor DJ-i celebri ca Sasha, John Digweed, Steve Lawler, Lee Burridge, M.A.N.D.Y. si multi altii.

Pe primul loc se situeaza clubul Fabric (Londra), locul doi este ocupat de clubul Space (Ibiza), pe locul trei se situeaza Amnesia (Ibiza). The End (Londra), Womb (Tokio) si Panorama Bar (Berlin) sunt urmatoarele trei cluburi care se afla in topul preferintelor DJilor si profesionistilor care activeaza in domeniu. Cel mai vechi club din Ibiza, Pacha, se claseaza pe locul sapte, iar urmatoarele trei pozitii sunt ocupate de Guvernment (Toronto), Warung (Brazilia) si Watergate (Berlin).

11- Zouk (Singapore)
12- Turnmills (Londra)
13- The Arches (Scotia)
14 - DC 10 (Ibiza)
15 - Yellow (Tokio)
16 - Digital (Londra)
17 - Sankeys (Manchester)
18 - Stereo (Montreal)
19 - Robert Johnson (Offenbach)
20 - Berghain (Berlin)

Lista cu toate cele 100 de cluburi o puteti gasi AICI.


Popup detector