LOADSTAR si STATE OF MIND la arena dnb

19 Septembrie 2016 Elena Paraschiv Best Music

LOADSTAR si STATE OF MIND la arena dnb

Urmatorul eveniment arena dnb va avea loc vineri, 23 septembrie, la Arenele Romane, cand ne revedem pentru inceputul sezonului de toamna-iarna 2016. Pe scena vor urca britanicii LOADSTAR, neo zeelandezii de la STATE OF MIND, impreuna cu BRUSTEN, JTR si ELARITH din Romania, cu VLC la visuals.


LOADSTAR sunt un duo format din doi dintre cei mai de succes producatori de drum and bass din Marea Britanie, Xample si Lomax. Despre ei putem spune ca sunt materializarea moderna a expresiei "intregul este mai mult decat suma partilor". Drumurile lor catre drum and bass nu puteau fi mai diferite: Gavin vine din Bristol si a crescut ascultand casete cu muzica de la rave-urile din orasul sau, pe cand Nick vine dintr-un mic oras numit Newbury, parcurgand singur drumul de la Chemical Brothers la LTJ Bukem.


Cand au inceput sa produca impreuna, rezultatul a fost exploziv si imediat, fiind sustinuti inca de la inceput de RAM Records (casa de discuri a lui Andy C). Muzica lor, relevanta si ancorata in underground-ul britanic, nu ii opreste sa fie entuziasmati de starea actuala a scenei si de predispozitia spre absorbtia stilurilor noi in perioade foarte scurte de timp.


Acum sunt in pregatirea celui de-al doilea album, momentul fiind cum nu se poate mai bun pentru a-i vedea pe viu si a ne bucura si descoperi muzica pe care o vom asculta la radio peste cateva luni.


STATE OF MIND vin din Auckland, Noua Zeelanda, iar in ultimul timp muzica lor apare la casa de discuri a celor de la Black Sun Empire, Blackout. Si-au inceput drumul inca din 2005 si au lansat muzica la mai toate numele mari din scena, de la CIA Recordings la 31 Records, de la Shogun Audio la Viper Recordings.


Cu 4 albume de studio lansate si zeci de piese pe care le auzim la orice petrecere drum and bass, turneele anuale pe care le fac in Europa sunt printre cele mai interesante experiente drum and bass la care avem acces. Perspectiva lor asupra drum and bass ului este spectaculoasa, dar asta vom descoperi impreuna pe 23. Pana atunci, uitati piesa lor din 2008 pe care cred ca toti am ascultat-o de zeci de ori pe viu: SUNKING, iar pentru o imagine completa, discografia.


Despre bilete, acestea sunt 20 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder's si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 30 lei.


Pentru a fi la curent cu tot ce se intampla, va rugam urmariti evenimentul pe facebook: http://bit.ly/2ctN3M6


Popup detector